Een rustige geest in een soepel lichaam

BOEK JOUW LES HIER
Yoga Teacher Angélique Staelen

Maak de geest helder en ontspannen

Activeer de zelfhelende kracht in jouw lichaam

Jouw adem is de verbinding tussen
lichaam en geest

De laatste jaren vinden steeds meer mensen de weg naar yogalessen. Vooral het onderhouden en verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid en het herstellen van blessures of medische problemen is een belangrijke drijfveer. Yoga kan helpen om meer balans te brengen in je leven en om meer tot jezelf te komen. Een soepel lichaam, innerlijke rust, minder stress.

Functionele yoga is een yogastijl waarin zowel de spieren worden versterkt als gestretcht, de focus ligt op uitlijning en ademhaling, het ritme zoals in Yin – Yang yoga. Bij deze yogastijl wordt er gebruik gemaakt van props zoals blokjes, riempjes, bolsters en dekens. Tijdens het uitvoeren van de houdingen ontstaat er evenwicht tussen links en rechts, onder en boven, achter en voren, tot in elke vezel, elke spier en elk gewricht. Er ontstaat evenwicht tussen lichaam en geest, tussen ratio en gevoel, tussen de linker- en rechterhersenhelft. Door deze vorm regelmatig te beoefenen ontstaat er eenheid tussen lichaam en geest, en tussen geest en ziel.

Ontmoet jezelf

Yogalessen

Wat?
Yoga is een beoefening van yoga houdingen (asanas), maar bevat ook ademhalingstechnieken, meditatie oefeningen en filosofie. Yoga verenigt, verbindt. Het leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. Het brengt meer balans op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel vlak.

Voor wie?
Iedereen kan deelnemen ongeacht de leeftijd, van beginnende yogi (yogabeoefenaar) tot gevorderde. Je hoeft ook helemaal niet lenig te zijn om aan yoga te doen. Het is het gevoel vanbinnen dat telt.

Waar?
De Bosrank, Ten Bosse 150, te 9800 Deinze

Wanneer?
Elke maandag van 19u00 – 20u

Prijzen?
15 euro voor een losse beurt
150 euro voor een 10+2 gratis beurtenkaart
Sportverzekering Sporta optioneel (geldig voor verschillende sporten)

Transformeren begint bij de eerste stap.

Laat me jou begeleiden.

Boek nu uw afspraak