Bewegen is het beste medicijn, leer daarom bewegen op de juiste manier

LATEN WE ER SAMEN AAN BEGINNEN
Aanpak Angélique Staelen

Ik werk holistisch, doelgericht en stap voor stap

Er bestaat geen standaard workout

Er bestaat geen standaard workout. Elke sessie is anders. Waar je in de fitness vaak op jezelf bent aangewezen en er alleen voor staat, zal je bij mij net centraal staan. Ik zorg ervoor dat elke training uitdagend genoeg is zodat alle spiergroepen worden getraind. Tevens let ik op jouw houding en uitvoering die er voor zorgen dat je blessurevrij kan sporten. Door mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen kan ik veiligheid en vertrouwen bieden om een optimaal resultaat te behalen.

Mijn energie haal ik voornamelijk uit jouw potentieel en groei. Ik haal voldoening uit elke vooruitgang en klein stapje dat ik mensen zie zetten. Zo tracht ik perspectief aan te reiken of jou uit te dagen met nieuwe ervaringen. Ik houd ervan om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Ik werk graag holistisch, doelgericht en stap voor stap. Op een menselijke en authentieke manier deel ik wel eens iets over mezelf, wat jou kan helpen op jouw tocht, voor erkenning en motivatie kan zorgen en je met minder schaamte over jezelf iets kan delen.

Transformeren begint bij de eerste stap.

Laat me jou begeleiden.

BOEK NU UW AFSPRAAK