Een gezond lichaam start met goede begeleiding

LATEN WE ER SAMEN AAN BEGINNEN
Personal Coaching Angélique Staelen

Een programma op maat voor vrouwen

Breng lichaam en geest op één lijn en behaal mentale en fysieke doelen

Hallo, ik ben Angélique

Als personal coach begeleid ik je persoonlijk volgens de 4 pijlers: sport, voeding, coaching en inzichten. Ik stel een sport- en voedingsschema op maat samen waarin jouw levensstijl, jouw fysieke mogelijkheden en jouw huidige situatie verwerkt zijn.

Naast jouw persoonlijk schema worden gezonde structuren aangeleerd. Zowel op als naast de mat coach ik jou, het traject gaat verder dan alleen maar het fysieke aspect. Thema’s zoals voeding, slaap, anatomie, stress, emoties,… komen ruim aan bod.

Stap voor stap begeleid ik jou naar de nieuwe jij waarin je mentaal even gezond bent als jouw fysieke lichaam.
Na je persoonlijke begeleiding ontvang je de nodige voedings- en bewegingsschema’s om je nieuwe leven in handen te houden.

Blijvend resultaat behalen – de 4 pijlers

Sport

De combinatie conditie- en krachttraining zorgen ervoor om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen en op lange termijn het beoogde resultaat te behouden.

Via een persoonlijk bewegingsschema – op jouw maat en fysieke mogelijkheden afgestemd – help ik je om op een veilige manier je hartconditie te verbeteren en spiermassa op te bouwen. Zo verstevig je niet alleen jouw spieren, je verbrandt ook extra vet en je verbetert jouw algehele conditie.

Voeding

Vermager op een gezonde manier en niet door jezelf uit te hongeren. Een gezond gewicht bereik je door jouw voedingsgewoonten aan te passen en niet door te diëten.

Door middel van een gezond en evenwichtig voedingspatroon stimuleer je jouw stofwisseling en bereik je gemakkelijk jouw doel.

Coaching

Personal coaching is een combinatie van personal training en mental coaching. Het zorgt ervoor dat je op mij kan rekenen. Ik deel graag mijn kennis en ervaring die ik de voorbije jaren heb opgebouwd, alsook mijn persoonlijke ervaring op vlak van gezondheid, sport en het terugvinden van balans en rust. Ik moedig je niet enkel aan vanaf de zijlijn, maar zorg ook voor dat extra duwtje in de rug.

Ik luister tevens naar je bezorgdheden, geef je eerlijk advies en ga samen met jou op zoek naar een nieuwe gezonde levensstijl dat bij jou past. Eentje die je volhoudt omdat jij je er goed bij voelt.

Inzichten

Vooraleer je van start gaat luister ik eerst naar jouw verhaal. Wat is jouw motivatie om te starten? Welk doel wens je graag te bereiken? Hoe ziet jouw leven eruit en wat is haalbaar voor je?

Tijdens het traject reik ik je tal van onderwerpen aan die je zullen helpen inzichten te krijgen in bepaalde patronen. Verhelderende inzichten leiden tot nieuwe structuren. Zo leer je een gezonde levensstijl op te bouwen en te behouden.

Transformeren begint bij de eerste stap.

Laat me jou begeleiden.

Boek nu uw afspraak