Een gezonde geest in een gezond lichaam

BOEK JOUW WORKOUT HIER
Outdoor Sport Angélique Staelen

Ontwikkel kracht en uithouding

verruim je geest, word terug fit en bruis van energie

Sporten in de natuur

Ben jij iemand dat graag in de natuur vertoeft? Wens je graag jouw conditie aan te scherpen en nieuwe mensen te leren kennen? Dan zijn de groepslessen zeker voor jou. Elke week sporten we buiten, in de open natuur zodat het immuunsysteem een stevige boost krijgt en jouw conditie een deugddoende opkikker.

Wat kan je verwachten? Steeds variërende workouts waarbij conditie, kracht en stabiliteit gecombineerd worden. We maken voornamelijk gebruik van het eigen lichaamsgewicht – en kracht, en verkennen de grenzen regelmatig door gebruik te maken van elastibanden, TRX, kettlebells, dumbells, plyobox…

Iedereen is welkom van beginner tot gevorderde sporter. De groepen tellen maximaal 12 sporters om een goede begeleiding te kunnen garanderen.

Ontwikkel kracht en uithouding, verruim je geest, word terug fit en bruis van energie!

If you never try, you’ll never know

Outdoor Workout

Wat?
Een outdoor work-out is een trainingsvorm waarbij conditie, kracht en stabiliteit gecombineerd worden. Geregeld verkennen we de grenzen door gebruik te maken van verschillende trainingshulpmiddelen. Dit zijn kleine materialen die voor grote afwisseling zorgen.

Deze trainingsvorm duurt 60 minuten waarbij we meer tijd nemen voor zowel warming-up, work-out als cooling down. Dit zorgt ervoor dat je op een aangenaam tempo de oefeningen kan uitvoeren. De grootte van de groep is steeds beperkt tot 12 personen zodat er constant goede begeleiding gegarandeerd is.

We sporten het ganse jaar door buiten, zomer en winter – regen en wind, waardoor het lichaam getriggerd wordt. Zo wordt het immuunsysteem versterkt en krijgt de stofwisseling een flinke boost. De connectie met de natuur zorgt voor verstilling van de geest en een positief opgeladen lichaam.

Voor wie?
Voor jong en oud, van beginnende sporter tot gevorderde. Iedereen sport op eigen tempo.

Waar en Wanneer?

Kruishoutemsesteenweg 230 – Kruisem (Huise)
Iedere dinsdag van 18u – 19u

Prijzen?
15 euro voor een losse beurt
150 euro voor een 10 + 2 gratis beurtenkaart
Sportverzekering Sporta optioneel (geldig voor verschillende sporten)

Transformeren begint bij de eerste stap.

Laat me jou begeleiden.

Boek nu uw afspraak